top of page

Bouwpakketten en 3D puzzels

Deze bouwpakketten zijn heel leuk om te maken.

Zoek je nog een nieuwe hobby, kijk dan even rond op deze pagina. 

Deze pakketten zijn te bestellen via het contactformulier op de website. Of via facebook. Bellen mag natuurlijk ook altijd. 

Je kunt ze laten opsturen of ophalen in Zeist. Kijk voor meer info bij betaling en verzenden.

Hoofdfoto-Robotime_a93ba28e-e7e5-41e3-8a

Romantic Carousel

Dit bouwpakket heeft 384 puzzelstukjes. Het heeft tandwielen van binnen die de draaimolen laten draaien als je hem opwindt met de veer. Als hij draait, dansen de paardjes uiteraard op en neer en achter de poortjes van het onderste deel van de carousel zie je sterren en hartjes ronddraaien op de muziek van de Carouselwals.

De moeilijkheidsgraad van deze puzzel is 5 van 5. 

 

€ 39,95
 

UITVERKOCHT! Nog wel te bestellen. 
Let op! Er komen verzendkosten bij als u dit pakket wilt bestellen. Het pakket wordt bij u thuis bezorgd. 

website-producten_9fd81d11-10d3-4c8d-9e6

Chocolate factory marble run

Wat hebben steampunk en chocola met elkaar te maken? In het houten bouwpakket de Chocolate Factory Marble Run komen deze twee elementen samen. Deze knikkerbaan is helemaal in het thema van de chocola en veel onderdelen doen steampunkachtig aan. Neem bijvoorbeeld de glazen koepel en de draaiende tandwielen. Jij draait de knikkerlift met de kogels omhoog en twintig gekleurde ballen gaan een spannend traject in. 

De fabriek is 30 cm hoog. Alle onderdelen zijn van hout en al voorgekleurd. Kleine onderdelen zoals taartjes zijn al voorgevormd. 

De moeilijkheidsgraad van deze puzzel is 5 van 5. 

 

€ 62,95

DG155-1_1000x_edited.png

Kiki's magic emporium

Kiki heeft de toverkrant gelezen en met haar toverhoed samen op de stoel gelegd. Ze rommelt door haar laden met geheime documenten en eeuwenoude toverspreuken. Ze zoekt een recept voor een klant dat hij samen met gedroogde kruiden bij haar besteld heeft. Ze geniet van haar toverwinkel met al zijn bijzondere voorwerpen. Glimlachend kijkt ze naar haar vliegende bezem, het is veel te lang geleden dat ze een vlucht gemaakt heeft, ze moet nodig weer eens …

Dit pakket heeft zo'n 150 onderdelen. Sommige onderdelen zijn kant en klaar, maar er is nog genoeg om in elkaar te zetten. Alles wat je nodig hebt zit in dit pakket. 

De moeilijkheidsgraad van deze puzzel is 3 van 5. 

 

€ 39,95

DW006-1_1000x_edited.png

Bubble tea store

Dit miniatuur bouwpakket klik je supersnel in elkaar. Je gaat niets lijmen of zelf zagen. Letterlijk click and go. Met noppen en gaten klik je de kunststof meubeltjes, wanden en vloer in elkaar. Dit bouwpakket voor volwassenen is daarom net zo goed een erg leuk knutselpakket voor een kind. Met een beetje hulp kan ieder kind dit bouwen.

Dit bouwpakket is onderdeel van een winkelcentrum. Er zijn negen verschillende winkeltjes van. Daarnaast kun je hem ook afmaken door er een dak op te zetten of wandjes tegen het stof. 

De moeilijkheidsgraad van deze puzzel is 1 van 5. 

Van €44,95 voor €34,95

TGB07-1_1000x_edited.png

Shakespeare's bookstore book nook

In een gezellige, vintage boekenwinkel met antieke boogramen, vind je boeken over drama, fictie, kunst en literatuur. Op de geblokte vloer staat een rode, 'leren' fauteuil en iemand heeft zijn kopje koffie op een stapel boeken op tafel gezet. Achter de boekenkast gaat een trap omhoog naar een vide met nóg meer boeken. 

Een book nook is namelijk een diorama of tafereeltje dat je in je boekenkast zet. Als je andere boeken eromheen aansluiten, heb je ineens een stuk diepte op je boekenplank. En er kan ook nog een lampje aan in de avond wat het natuurlijk nog mooier maakt. En dan is een miniatuur huisje van een boekenwinkel met miniboekjes wel heel erg leuk natuurlijk. De boekenwinkel van dit houten bouwpakket lijkt nog eens een heel stuk langer doordat er achterin een spiegel slim geplaatst is.

Alle onderdelen kunnen uit de houten platen gedrukt worden, er is geen lijm nodig voor dit pakket. 

De moeilijkheidsgraad van deze puzzel is 3 van 5. 

€43,95

UITVERKOCHT! Nog wel te bestellen. 
Let op! Er komen verzendkosten bij als u dit pakket wilt bestellen. Het pakket wordt bij u thuis bezorgd. 

1_7b6d6488-3827-4d85-976d-bec9f87efad0_1

Sukura Densya book nook

Luister eens naar het rustgevende geluid van de rivier die stroomt. Bewonder de sakura's die langs de oever staan terwijl de elektrische trein over de spoorbrug rijdt. Dit is waar jouw nieuwe miniatuur bouwpakket, de Bloesemtrein, naar is vernoemd: Sakura Densya. Ontdek de betoverende eeuwenoude huizen langs de rivier, met hun charmante, scheve ramen en overhangende balkonnetjes. Dit book nook bouwpakket voor volwassenen is ontworpen om tussen jouw boeken te staan en je te leiden naar geheime werelden die wachten om ontdekt te worden.

Alle onderdelen kunnen uit de houten platen gedrukt worden, er is geen lijm nodig voor dit pakket. Ook in dit tafereel zit verlichting. 

De moeilijkheidsgraad van deze puzzel is 3 van 5. 

€43,95

1-1_1000x_edited.png

Sunshine town book nook

Sunshine town is een gezellig stadje met winkeltjes waar je ook terecht kun voor een heerlijk kopje koffie.

Je ontvangt een stapel houten platen waarin de bijna 250 puzzelstukken van dit bouwpakket van hout al met laser zijn voorgesneden. Het enige wat jij hoeft te doen, is de stukken eruit te drukken en ze in elkaar te zetten. Sluit zelf de ledverlichting aan op bijvoorbeeld de romantische lantaarnpaal. Wanneer je jouw miniatuur bouwpakket, dat zo'n twintig centimeter hoog is, tussen jouw boeken zet en de lichtjes 's avonds aandoet, zul je telkens gecharmeerd zijn van de gezellige uitstraling.

De moeilijkheidsgraad van deze puzzel is 3 van 5. 

€43,95

381x1200_edited.png

Interstellar book nook

Aan de binnenkant van dit boek zie je een verhaal. In de bibliotheek vindt een meisje een boek dat haar naar de sterren zal voeren. Ze droomt van astronauten, planeten en verre melkwegstelsels. Vind wat je zoekt door een houten bouwpakket voor volwassenen te knutselen.

Alle onderdelen kunnen uit de houten platen gedrukt worden, er is geen lijm nodig voor dit pakket. Ook in dit tafereel zit verlichting. 

De moeilijkheidsgraad van deze puzzel is 3 van 5. 

€44,95

394x1200_edited.png

Japanese grocery store book nook

Bij dit gedetailleerde bouwpakket voor volwassenen hoor je bijna de drukte van een Japanse stad. Een gheisha in kimono drinkt een kopje saké. In haar knot steken 'tama kanzashi' en een 'maiko' op straat heeft een 'obi' (strik) op haar rug.

De details zijn overweldigend in deze book nook. Vooral door de slim geplaatste spiegel lijkt het steegje eindeloos. Zet hem tussen je boeken en blijf details ontdekken. Zelfs de knipogende hond draagt een kimono! Je maakt dit bouwpakket voor volwassenen zonder zagen en de ledlampjes zitten er al bij.

De moeilijkheidsgraad van deze puzzel is 3 van 5. 

€44,95

bottom of page